Η σημασία της ενυδατικής κρέμας για το πρόσωπό σου

Επίτρεψε μου να σου κάνω μια ερώτηση. Ποια γυναίκα δεν θέλει να νιώθει όμορφη και γοητευτική; Ποια δεν θέλει να έχει την τέλεια επιδερμίδα; Φαντάζομαι πως γνωρίζεις πολύ καλά κι εσύ όπως κι εγώ πως κάθε γυναίκα θέλει κάτι τέτοιο. Ίσως κάποιες να έχουν βρει ήδη το μυστικό της επιτυχίας! Αν όμως δεν είσαι μία από αυτές τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς! Η απάντηση είναι εδώ!

Στην περιποίηση προσώπου όλα αρχίζουν και τελειώνουν με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα. Και μπορεί να αναρωτηθείς εύλογα «Είναι δυνατόν μια ενυδατική κρέμα να κάνει τη διαφορά;» κάτι που με φέρνει στην ευχάριστη θέση να σου πω το «ναι»! Η ενυδάτωση του προσώπου είναι το σημαντικότερο βήμα στην καθημερινή περιποίηση μιας γυναίκας.

 

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πιο λεπτή και με λιγότερο λίπος άρα είναι και πιο ευαίσθητη από την επιδερμίδα του σώματος. Επιπλέον, το πρόσωπό μας βρίσκεται εκτεθειμένο σε πολλές εξωτερικές απειλές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το κρύο, ο ήλιος, ο κλιματισμός, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι είναι κάποιοι από τους παράγοντες που κάνουν το δέρμα να χάνει την υγρασία του με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και αφυδατωμένο. Δύο πράγματα που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίζουν την επιδερμίδα μου αν με ρωτάς!

Ο  καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας σου είναι η ενυδατική σου. Χρησιμοποιώντας την κρέμα σου όχι μόνο θα καταφέρεις να κρατήσεις το πρόσωπο σου σου ενυδατωμένο, αλλά και θα το προστατεύσεις από τους εξωτερικούς παράγοντες που βοηθούν στην έξαρση της ακμής και της γήρανσης. Άλλα δύο πράγματα που προσπαθώ να αποφύγω! Και καμιά φορά μπορεί να βαριέσαι λίγο να σηκωθείς από το κρεβάτι ή τον καναπέ για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, μα πίστεψε με πως αν το κάνεις δεν θα αργήσεις να δεις διαφορά.

Και περνάμε στο δεύτερο στάδιο! Τι κρέμα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα; Αν έχεις ήδη ξηρό δέρμα, τότε δεν χωράει αμφιβολία στο ότι η συστηματική ενυδάτωση θα σε κάνει να λάμψεις. Μήπως παλεύεις να περιορίσεις την λιπαρότητα του προσώπου σου που σε ταλαιπωρεί μέρα και νύχτα; Τότε η κατάλληλη ενυδατική κρέμα είναι και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο όπλο.

Την προσπάθεια σου για μια πιο λαμπερή επιδερμίδα θα έρθει να συμπληρώσει η γενικότερη καλή ενυδάτωση. Κι εγώ καμιά φορά ξεχνάω πόσο σημαντικό είναι να πίνουμε νερό και γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιώ διάφορα κόλπα για να μου το θυμίζω. Μπορείς να δοκιμάσεις κ εσύ κάτι τέτοιο!

 

Το σημερινό μάθημα; Είναι, πολύ σημαντικό να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου ώστε να παραμείνει λεία και φωτεινή καθώς και να αποκτήσει ανθεκτικότητα στα σημάδια του χρόνου. Οι γυναίκες που ενυδατώνουν συχνά την επιδερμίδα τους τείνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο χαρούμενα πρόσωπα.