Moleculica

Η Σειρά Ομορφιάς που Κάθε Ελληνίδα Πρέπει να έχει!

Δεν υπάρχει ελιξίριο νεότητας, ούτε γίνονται θαύματα αλλά είναι ακόμα εφικτό να γίνουν οι παλαιές ρυτίδες λιγότερο αισθητές και να αποφευχθεί ο σχηματισμός νέων. Πρόσφατα εμφανίστηκε μία νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου που έκανε θραύση στην Ελλάδα. Αυτό είναι το Σύμπλεγμα φροντίδας Moleculica: κρέμα ημέρας/νυκτός και μάσκα. Εμείς βρήκαμε μία από τους ιδρυτές της Moleculica και την ρωτήσαμε όσα θέλετε να μάθετε.

Το Moleculica περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για την ομορφιά και την υγεία του δέρματός σας – υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη, πεπτίδια, κολλαγόνο, βιταμίνες και έλαια. Περιβάλλει το δέρμα σαν ένα σύννεφο αέρα και το κάνει τέλειο. “

Φραντσέσκα Χαραμή

Δημιουργήσαμε τον τύπο Moleculica σε εργαστήρια της Σουηδίας και της Ιαπωνίας. Μελετήσαμε τη δράση των συστατικών, τη δοσολογία τους και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Επιλέξαμε 10 από τα πιο δραστικά συστατικά και έχουμε αποφασίσει να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων οικιακής φροντίδας.

Πρώτα απ ‘όλα, ήταν σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν που δεν έχει ανάλογο και να ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος. Κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι οι προσπάθειές μας δεν ήταν άσκοπες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Moleculica είναι αυτό που χρειάζεται η γήρανση του δέρματος.

Οι δοκιμές του Moleculica ήταν πολύ σχολαστικές. Επικεντρωθήκαμε σε μια ομάδα 40 γυναικών εθελοντών διαφορετικών ηλικιών. Θέλαμε να παρακολουθούμε τις παραμικρές αλλαγές, κάτι που θα ήταν αδύνατο με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Η έρευνα έχει δείξει ότι η φόρμουλα Moleculica αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα κατά 4,7 φορές.

Πώς καταφέρατε να επιτύχετε τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα;

Το δέρμα είναι 80% κολλαγόνο. Μετά τα 25, η σύνθεσή του στο σώμα μειώνεται κατά τέσσερις φορές. Το δέρμα γίνεται ξηρό, εύθραυστο, παίρνει μια γκρι-κίτρινη απόχρωση και εμφανίζονται ρυτίδες. Και με την έναρξη της εμμηνόπαυσης, αυτές οι διαδικασίες επιταχύνονται κατά 50% επιπλέον.

Δουλέψαμε σκληρά και προσπαθήσαμε να εξαλείψουμε τη ρίζα του σχηματισμού ρυτίδων. Πρόκειται για την αφυδάτωση του δέρματος και την ανεπάρκεια κολλαγόνου.

Τι κάνει την Moleculica να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κρέμες προσώπου;

Πολλά προϊόντα δεν αλληλεπιδρούν με το δέρμα. Ο λόγος είναι απλός – το μεγάλο μέγεθος των μορίων. Το προϊόν δεν απορροφάται, αλλά παραμένει στην επιφάνεια και δημιουργεί μια μεμβράνη. Στη συνέχεια ξεπλένεται με το νερό. Αυτό είναι το καλύτερο που συμβαίνει. Στη χειρότερη περίπτωση, φράζει τους πόρους και προκαλεί ακμή.

Κύριο χαρακτηριστικό του Moleculica (εκτός από τη σύνθεσή του, φυσικά) είναι η μικρομοριακή φόρμουλα που προστατεύεται από 4 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τα μόρια και των τριών προϊόντων φροντίδας είναι τόσο μικρά που μπορούν να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Αυτό επιτρέπει στα ενεργά συστατικά να δρουν στο δέρμα ξεκινώντας από τα κύτταρα.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Η κρέμα ημέρας Moleculica περιλαμβάνει πεπτίδια, ρετινόλη, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ. Δημιουργώντας ένα αόρατο «δεύτερο εφέ δέρματος», αυτό το σύμπλεγμα ανυψώνει αμέσως το περίγραμμα του προσώπου. Το σχήμα γίνεται σαφές και έντονο.

ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ

Η κρέμα νύχτας περιέχει ένα σύμπλεγμα πολλαπλών βιταμινών (B5, E, F, A), ελαστίνη και φυσικά έλαια (αμυγδάλου, καρύδας, σταφυλιού, ροδάκινου). Η κρέμα φροντίζει απαλά το δέρμα – το γεμίζει με χρήσιμες ουσίες, αυξάνει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και απομακρύνει τις ρυτίδες από το εσωτερικό.

 

ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Η δράση της μάσκας Moleculica στοχεύει όχι μόνο στην εξομάλυνση των ρυτίδων, αλλά και στη μείωση του χρωματισμού διαφόρων προελεύσεων: ορμονικούς, που σχετίζονται με την ηλικία, αυτών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και ίχνη ακμής.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να απαλλαγεί από τις ρυτίδες μια γυναίκα που χρησιμοποιεί τη σειρά περιποίησης προσώπου Moleculica;

Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση του δέρματος. Προειδοποιώ πάντα τους πελάτες μου – η ακατάλληλη φροντίδα αποδυναμώνει το δέρμα. Ο ανεπαρκής καθαρισμός και η αποβιταμίνωση, καθώς και η αφυδάτωση, επιδεινώνουν την κατάστασή του και συμβάλλουν στο σχηματισμό ρυτίδων. Επομένως, όσο πιο γρήγορα αρχίσει να φροντίζει το δέρμα της, τόσο το καλύτερο.

Η εμπειρία μας έχει δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα καλύτερο των προσδοκιών.

Το κυριότερο είναι η συνέπεια. Τακτική χρήση του Moleculica διατηρεί επαρκή ποσότητα ενεργών συστατικών στα κύτταρα και αποτρέπει την πρόωρη γήρανσή τους.

Πολλές γυναίκες θα ενθουσιαστούν με αυτά τα νέα!

Αυτό δεν είναι τίποτα. Αποφασίσαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες σας και να τους προσφέρουμε έκπτωση 50%. Όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το σετ περιποίησης Moleculica στη μισή τιμή.

! ! ! Προειδοποίηση ! ! ! Μην αγοράζετε το σετ Moleculica μέσω μεταπωλητών ή ιστοσελίδες τρίτων. Για να αποφευχθεί η εξάπλωση των πλαστών προϊόντων, ο κατασκευαστής πωλεί το Moleculica μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του.