Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τις ενυδατικές κρέμες και το site μας.

Μία ερώτηση  που μας βασανίζει όλες! Υπάρχουν πάμπολλες ενυδατικές κρέμες για αυτό και η επιλογή μίας από αυτές είναι δύσκολη. Δημιουργήσαμε αυτό το site ακριβώς για να σε βοηθήσουμε να βρεις τη καλύτερή ενυδατική που θα ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Διάβασε τις κριτικές μας για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Όλες οι κρέμες που σου προτείνουμε είναι δερματολογικά ελεγμένες και εγγυημένα ασφαλές. Επιπλέον, εμείς οι ίδιες δοκιμάσαμε όλα τα προϊόντα του site και όχι μόνο δεν παρατηρήσαμε κάποιο δυσάρεστο αποτέλεσμα αλλά μείναμε απόλυτα ικανοποιημένες για αυτό και σου τα προτείνουμε!

Εάν θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα, η τακτική περιποίηση της επιδερμίδας και η εφαρμογή της κρέμα νύχτας, το βράδυ πριν κοιμηθείς θα πρέπει να γίνει καθημερινή ρουτίνα. Εκείνες τις ώρες το δέρμα δεν καταπολεμά τους εξωτερικούς παράγοντες και έτσι είναι διαθέσιμο να απορροφήσει όλα τα απαραίτητα συστατικά που του προσφέρει η κρέμα νύχτας.

Εάν βάζεις ενυδατική κρέμα σε εντελώς στεγνό δέρμα τότε βρήκες τι πρέπει να αλλάξεις. Ιδανικά, βάλε την κρέμα σου μετά τον καθαρισμό του προσώπου, προτού όμως αυτό στεγνώσει εντελώς. Το νωπό δέρμα απορροφά καλύτερα την υγρασία και την φυλακίζει για περισσότερο χρόνο. Να προσέχεις την ποσότητα της κρέμας που χρησιμοποιείς. Λίγο προϊόν αρκεί για να καλύψεις πρόσωπο και λαιμό. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι λάθος να χρησιμοποιείς  περισσότερη ποσότητα. Μην υπερβάλλεις γιατί έτσι καταφέρνεις τα αντίθετα αποτελέσματα και αντί για ενυδατωμένο δέρμα θα παρατηρήσεις λιπαρότητα.